Popular

PAKEJ MURAH PULAU TIOMAN | PULAU TIOMAN 2016 | 2017 | 2018






kenal kat Marine Park

Renggis Island

Renggis Island

Marine Park

Marine Park
Untuk mengetahui harga pakej bolehlah letakkan email Tuan/Puan diruang 
komen dibawah ini. terima kasih :)

1. Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor bercuti di Pulau Tioman boleh klik --> disini 
2. Gambar Outing Snorkeling pada 06/09/2014 boleh klik --> disini
3. Rakaman TV3 di Pulau Tioman " OMG Kelaut" pada boleh klik --> disini

Booking boleh  Klik ==> DISINI

Previous
Next Post »

604 ulasan

Catat ulasan «Oldest   ‹Older   1 – 200 of 604   Newer›   Newest»
Yanti Sham
AUTHOR
2.5.14 delete

Pm pakej utk dua org bulan Jun yantisham79@gmail.com

Reply
avatar
2.5.14 delete

Selamat petang puan, saya sudah sent ke akaun email puan. :-)

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
5.5.14 delete

Boleh sy tahu utk pakej 2 orang, Jun ni? Student price please hehehe thank you ennarehan@Yahoo.com

Reply
avatar
5.5.14 delete

saya sudah sent bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
6.5.14 delete

Pakej utk student. Dalam 4orang. Hujung bulan may.
raziantierazali@yahoo.com

Reply
avatar
safi makio
AUTHOR
8.5.14 delete

pm utk hrge pakej student dlm 15 org

Reply
avatar
Aina Alias
AUTHOR
8.5.14 delete

Pakej group dlm 10org bln 8 norulainaalias@gmail.com

Reply
avatar
9.5.14 delete

saya sudah sent bos. date tu dah full boss

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
9.5.14 delete

saya sudah sent bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
9.5.14 delete

mohon bagi email bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
9.5.14 delete

assalam. pakej berkumpulan minimum 4 org.. ada? emel/whatsapp 0197646299 nurulrahman189@yahoo.com tq

Reply
avatar
Yazid Awang
AUTHOR
10.5.14 delete

Pm pakej utk 3 org bulan Ogos yazid.awang87@gmail.com

Reply
avatar
Akin Amar
AUTHOR
11.5.14 delete

Send dkt sy pakej student dlm 4org utk hujung bln mei boleh? Ke akin_amar@ymail.com

Reply
avatar
LeLa Yacob
AUTHOR
11.5.14 delete

Pakej untuk bln 6 tok 4org leyh bg email x?norlela89@gmail.com

Reply
avatar
11.5.14 delete

saya sudah sent bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
11.5.14 delete

saya sudah sent bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
11.5.14 delete

saya sudah sent bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
11.5.14 delete

saya sudah sent bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
12.5.14 delete

pakej untuk bln 10 untk 4 org? ahmadfarisroslan@yahoo.com. tolong email ea

Reply
avatar
12.5.14 delete

saya sudah sent bos.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
reefza reef
AUTHOR
13.5.14 delete

Salam... leh bg rate tok 2 dewasa, 5 kanak2. Cdg nk gi bulan 6 nie... reefza4ever@gmail.com

Reply
avatar
14.5.14 delete

wasalam bos.. ya sudah sent bos

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
anys
AUTHOR
18.5.14 delete

salam boleh bagi rate untuk 2 orang dan 4 orang student cadang dlm akhir bulan ni atau bulan 6 .. anys_shaheera@yahoo.com

Reply
avatar
zuhaiza alias
AUTHOR
19.5.14 delete

nak tahu pakej untuk keluarga..kalau boleh nak tahu harga apartment...:) ni e mail zuhaizaalias1411@gmail.com

Reply
avatar
20.5.14 delete

salam & selamat sejahtera .. saya nak tahu pakej untuk 2 org dlm tempoh 3,4 hari .. minx kerjasama tuan utk bg maklumat y detail termasuk pnginapan, jadul, harga, dll .. insyaallah akan ditempah awal bln 6 ni .. terima kasih atas maklum bls tuan :)

email : natasshasharashid@gmail.com

Reply
avatar
jai rahman
AUTHOR
21.5.14 delete

2 orang blan 6 mohdrozainii@gmail.com

Reply
avatar
22.5.14 delete

Wasalam, selamat pagi.. ya saya sudah sent ke akaun email tuan

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
22.5.14 delete

Hye selamat pagi.. ya saya sudah sent ke akaun email tuan

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
22.5.14 delete

Hye selamat pagi.. ya saya sudah sent ke akaun email tuan

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
22.5.14 delete

Hye selamat pagi.. ya saya sudah sent ke akaun email tuan

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
23.5.14 delete

pakej Student dlm 10 orang.. maybe bulan 2, 2015..

sathirah5@gmail.com

Reply
avatar
23.5.14 delete

slm untuk 2 org dlm awal bln 11 ...cuaca mcm mn ok x???
azimahbgw@gmail.com

Reply
avatar
jay ai
AUTHOR
25.5.14 delete

assalam.....pakej cuti sekolah September 2014. 4 dewasa 3 kanak2....
irfad5369@gmail.com

Reply
avatar
25.5.14 delete

salam boleh bagi details pakej pada 18-20 jun 2014. pakej utk 2 org.

email ke anuar_nasiruddin@yahoo.com

Reply
avatar
25.5.14 delete

Selamat petang, maaf bos untuk 2015 tempat saya belum ditetapkan lagi. tunggu awal tahun depan k

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
25.5.14 delete

wasalam, biasanya bulan 11 ombak sudah ada sikit-sikit

saya sudah sent detail.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
25.5.14 delete

wasalam, ya sudah sent bos..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
25.5.14 delete

wasalam bos.. saya sudah sent bos

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
25.5.14 delete

assalam.. boleh bagi details pakej 9-11 jun 2014 untuk 9 orang?
billa_28@yahoo.com

Reply
avatar
Suraidah Sani
AUTHOR
26.5.14 delete

Details for 7 adults, 2 kid for 3 days, 2 nights (6-8 Sept 2014)
Email me at suraidahsani@gmail.com
Thanks. :)

Reply
avatar
nany umardani
AUTHOR
27.5.14 delete

Package student dlm 4 org awal bulan 6. Ainani.umardani@gmail.com. Thanks

Reply
avatar
28.5.14 delete

wasalam. ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
28.5.14 delete

Selamat pagi ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
28.5.14 delete

wasalam. ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683 :)

Reply
avatar
29.5.14 delete

oh,, kalau ikot harga 2014 berapa ea? just nak dptkan range harga..

Reply
avatar
29.5.14 delete

Salam..nk tahu pakej untuk 4 orang..2 bilik...3 hari 2 mlm..untuk bln ogos 2014..
Emel : tika_atika89@yahoo.com

Reply
avatar
Nurul Ain
AUTHOR
30.5.14 delete

Package utk 5 org dalam pertengahan bulan 6..email kat sye.. nurul7102@gmail.com
Thanks

Reply
avatar
Joey Fizo
AUTHOR
31.5.14 delete

Pakej 31.5.14 masih kosong?pm utk family 2org dewasa 2org kanak2
joeyfizo86@gmail.com

Reply
avatar
Thanas
AUTHOR
31.5.14 delete

Package untuk 9 orang untuk bulan puase atau cuti raya. Email add : thanas1902@yahoo.com

Reply
avatar
Sarra Sallyda
AUTHOR
2.6.14 delete

Bole sy tahu pkej utk 2 owg ugk ujung bln jun ni,,

Reply
avatar
Mamylicious
AUTHOR
2.6.14 delete

package utk 2 org dewasa 27hb - 30 ogos 2014 ada tak? hafizah_manoharan@yahoo.com

Reply
avatar
2.6.14 delete

Salam,Pakej utk 2 orang bulan Sept. 3H2M..22-24/9.. PM price pls. tqvm ...akashah.tajuddin@gmail.com

Reply
avatar
Axorax Ann
AUTHOR
3.6.14 delete

Pm pakej tuk seorg bulan sept. take 4H3M plis. jenifergeoksing@gmail.com

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
4.6.14 delete

Salam.

Tolong send senarai Pakej Honeymoon untuk 2015 January-Mac.

Email saya : idzmaniac@yahoo.com

Terima kasih.

Reply
avatar
4.6.14 delete

wasalam bos... tempat saya tiada pakej HM.. untuk harga 2015 kena tunggu awal tahun depan boss.

Reply
avatar
4.6.14 delete

ya saya sudah sent bos ke akaun email bos..

Reply
avatar
4.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.6.14 delete

wasalam. ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.6.14 delete

maaf bos.. tak sempat buka blog.. date dh terlepas

Reply
avatar
4.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.6.14 delete

wasalam. ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.6.14 delete

minta email bos

Reply
avatar
4.6.14 delete

anggaran dalam rm305/seorg

Reply
avatar
Nurul Ain
AUTHOR
5.6.14 delete

email pakej untuk 6 orang .nurulainmohdmokhtar@gmail.com.tq

Reply
avatar
5.6.14 delete

salam, emelkan pakej untk 6 orang. illyani_ismail@yahoo.com
tq

Reply
avatar
CeQ Ain
AUTHOR
5.6.14 delete

tolong emailkan pakej 3hari 2mlm utk 2 org

Reply
avatar
dyl
AUTHOR
6.6.14 delete

mohon emailkan pakej 3h2n untuk 4-5 pax ( 30 aug-1 sept 14)
email : adilarida@gmail.com

Reply
avatar
6.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
6.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
6.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
6.6.14 delete

mane email bos?

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
10.6.14 delete

plez emailkan pakej untuk 2 org september 2014
ain.mmvsb@gmail.com,

Reply
avatar
Wanhua Goh
AUTHOR
10.6.14 delete

Hello ^^ May I know the package price for students? About 3-4 pax and the period is 17th-19th June 2014. Please kindly pm me to my email, thank u =)
wanhua0112@gmail.com

Reply
avatar
10.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
10.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
11.6.14 delete

pakej snorkeling 3h2m pls.. dygudgurlz@yahoo.com

Reply
avatar
11.6.14 delete

Salam.tolong email pakej untuk 2org pada 21jun 2014 hingga 23hb jun 2014 sitifaiezah_abdmalek@yahoo.com

Reply
avatar
12.6.14 delete

ya saya sudah sent ke akaun email anda.. tapi date tersebut sudah full. tukar date lain lah boss

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
12.6.14 delete

pakej snorkeling sahaja? date masuk bila?

sms saya 0192914683 wan

Reply
avatar
kassim masdor
AUTHOR
12.6.14 delete

kalau rate untuk 2 dewasa... 2 kanak2 untuk 13-15 sept bepara ? dayana@edo-chemical.com

Reply
avatar
13.6.14 delete

sudah sent bos..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
cik adea
AUTHOR
14.6.14 delete

Pm package untuk 4 orang , 2 hari 1 malam . Email : nzcasing@gmail.com

Reply
avatar
LiLi
AUTHOR
14.6.14 delete

pm utk semua pakej yg ada. tenkiuu

lili_xoxo@live.com

Reply
avatar
14.6.14 delete

dah sent boss

Reply
avatar
14.6.14 delete

dah sent boss..

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
attitudevma
AUTHOR
15.6.14 delete

hello. how much is the package price for 12 persons with 3 rooms.
3 days 2 nights. 30 August - 1 September.
email add- boxer579@hotmail.com
tq

Reply
avatar
Aiyda Mustafa
AUTHOR
16.6.14 delete

pm package for student 4person 29Aug - 1 Sept 2014 email to aidamus12@gmail.com. tq

Reply
avatar
18.6.14 delete

ya bos.. sudah sent bos

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
18.6.14 delete

hi bos.. sudah sent bos

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
18.6.14 delete

Pakej utk 5 org hujung bulan jun
2D1N
syida_3001@yahoo.com

Reply
avatar
NOA
AUTHOR
18.6.14 delete

Untuk 6 orang bulan 10 3D2N 23/24/25
ayedscm077@gmail.com

Reply
avatar
Syeera
AUTHOR
19.6.14 delete

untuk 2 orang 3d2n before puasa. shahirahamira89@gmail.com

Reply
avatar
21.6.14 delete

ya bos.. sudah sent bos

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
21.6.14 delete

ya bos.. sudah sent bos

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
21.6.14 delete

ya bos.. sudah sent bos

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
pakalala
AUTHOR
21.6.14 delete

Pakej harga pelajar utk 5/6 org.. Zulfaqar15@gmail.com

Reply
avatar
fee
AUTHOR
22.6.14 delete

Pakej harga untuk 35 student 3d2n utk bulan September. Email di amanda.nurshafeena@yahoo.com

Reply
avatar
Farah Wahida
AUTHOR
22.6.14 delete

pakej untuk 2 org student price on 25 sept to 27 september? how much? simplegurlfazfarah@yahoo.com

Reply
avatar
23.6.14 delete

Pakej 2 org bulan 9 ni.. bape ye kalau 3hri 2 mlm n 4hari 3 mlm

Reply
avatar
23.6.14 delete

Pakej 2 org bulan 9 ni.. bape ye kalau 3hri 2 mlm n 4hari 3 mlm sorry emel kan di najihah_mohd91@yahoo.com

Reply
avatar
NFJ
AUTHOR
24.6.14 delete

boleh emil kan pada saya pakej 3H2M tioman nie ( nurrul.fadilah@yahoo.com )
tq

Reply
avatar
farah rizal
AUTHOR
26.6.14 delete

boleh emailkan kepada saya pakej 3H2M secara berkumpulan..?? anggaran 25 orang pelajar dan 4 orang pensyarah..
nie email saya.. farahrizal93@gmail.com

Reply
avatar
27.6.14 delete

Assalamualaikum, emailkan saya pakej 3H2M dalam 5 orang pertengahan bukan ogos. Student price please Mzshfqh@gmail.com

Reply
avatar
ir asyraf
AUTHOR
30.6.14 delete

bos pakej untuk 2 org bulan ogos. email : irasyraf90@yahoo.com

Reply
avatar
honeysachun
AUTHOR
1.7.14 delete

Tlg emailkan pakej family 3H2M bulan sep atau nov...utk dewasa 10org n kanak-kanak 3org..tq email : nooridasari@gmail.com

Reply
avatar
jea jjs
AUTHOR
3.7.14 delete

Tolong email harga pakej untuk seorang bulan 8. 3 hari 2 malam dan 2 hari 1 malam. Dan penginapan di mana ye? Email di jeajjs@yahoo.com.

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
4.7.14 delete

Assalamualaikum. maaf diatas kelewatan kerana saya baru pulang dari mengerjakan Umrah. saya sudah send detail ke akaun email tuan/puan. Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683

Reply
avatar
ira rara
AUTHOR
7.7.14 delete

salam...tolong emailkan pakej untuk 3h2m...untuk 2 org...
nadiera_86@yahoo.com.my

Reply
avatar
10.7.14 delete

Wasalam. maaf lewat 3 hari. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak dan semoga Ramadhan kali ini adalah yang terbaik dari sebelum ini.

call/sms/wechat/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123

Reply
avatar
Nia Arshad
AUTHOR
13.7.14 delete

Assalam .. pakej untuk 2 org .. 3 hari 2 malam .. awal bulan ogos ya .. email nia_arshad@yahoo.com

Reply
avatar
14.7.14 delete

Salam..boleh emailkan saya pakej lengkap ke tioman bg 4pax di email evalynna86@yahoo.com

Reply
avatar
NOOR SAFURAA
AUTHOR
14.7.14 delete

emailkn package + harga utk 80-100 org,29,30,31 aug 2014.
safuraa.contiso@gmail.com

Reply
avatar
15.7.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak dan semoga Ramadhan kali ini adalah yang terbaik dari sebelum ini.

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
15.7.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak dan semoga Ramadhan kali ini adalah yang terbaik dari sebelum ini.

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
15.7.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak dan semoga Ramadhan kali ini adalah yang terbaik dari sebelum ini.

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
18.7.14 delete

adult package. 2 orang. bulan 10. 22/10 - 24/10
email khairultaufik93@gmail.com

Reply
avatar
nolyn joy
AUTHOR
20.7.14 delete

Dewasa 5 org
untuk 3 hari 2 malam
Tarikh 31.7.2014 - 2.7.2014
Boleh emailkan rm untuk pakage

Reply
avatar
20.7.14 delete

bg email boss

Reply
avatar
Amira azuar
AUTHOR
22.7.14 delete

Pakej bulan sept/oktober utk 2 org. student price please :) ni email sy amiraazuar@yahoo.com

Reply
avatar
Aina Razali
AUTHOR
26.7.14 delete

salam, boleh email kan saya pakej 3hari 2malam utk 10 orang , bulan 10 ke atas . ainarazali1995@gmail.com

Reply
avatar
syth frs
AUTHOR
31.7.14 delete

package for 2 in oct pls, thanks :) - laylaforedward@yahoo.com

Reply
avatar
Fazila Rosman
AUTHOR
1.8.14 delete

salam ...

pakej utk 2 orang 3 hari 2 mlm ..berapa ?

and

untuk 30 org 3 hari 2 mlm plak brape ? student ..

email : cikwala@rocketmail.com

Reply
avatar
miszya
AUTHOR
1.8.14 delete

Salam..
Boleh emelkan harga pakej untk 2 org 3hari 2 malam.
Bln 9 (cuti sekolah)
Tq
miszya190689@gmail.com

Reply
avatar
Cahaya Islam
AUTHOR
3.8.14 delete

Salam. Pm harga utk min 5 org. Awal bulan 9. Student price
fhara.nadia23@gmail.com

Reply
avatar
4.8.14 delete

Salam... Boleh PM saya package 3d2n, utk 2 org.. blk asing... Dijangka pada 16-18 Ogos 2014... tolong sertakan sekali harga utk marine park dan full itenary. Tlg emailkan ke zailawazakaria@gmail.com. Terima Kasih.

Reply
avatar
4.8.14 delete

Email harga package utk 4org dewasa . Dalam awal bulan september . Itenary sekali . Terima kasih . Emilalalak@yahoo.com

Reply
avatar
4.8.14 delete

assalamualaikum boleh email pakej untuk 4-8 orang pelajar awal hujung bulan 9 hingga awal 10 ke yuyuhidayah@yahoo.co.uk terima kasih.

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :) untuk pakej bos, nnti kita bincang, sbb ramai.. best price...

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
5.8.14 delete

Salam, boleh tahu pakej paling murah dan jimat untuk backpackers dalam 12 orang, tarikh 2hb-4hb 9. Student price punya. hafizul.afiq93@gmail.com. Terima kasih bos ! :)

Reply
avatar
6.8.14 delete

Wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
mar zakaria
AUTHOR
6.8.14 delete

salam..bole pm sy package untk student dlm 15 orng..tarikh 25 septmber until 27 september..tq

Reply
avatar
7.8.14 delete

Wasalam. Selamat hari Raya :)

minta email pls..

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
Syuhada Jani
AUTHOR
7.8.14 delete

UTM Student package for 10 pax around september

syuhadajani@gmail.com

Reply
avatar
11.8.14 delete

saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
Aisyah Rahim
AUTHOR
12.8.14 delete

salam.. hotel ade gov. rate x? tlg email pakej utk 2 org pd 1 sept.. 3hr 2mlm..tq

aisyah.hirash@gmail.com

Reply
avatar
13.8.14 delete

wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan batin :)

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
Budak Baghuh
AUTHOR
15.8.14 delete

Salam, dapatkan saya detail harga pakej untuk cuti sekolah december ini untuk dua dewasa dua kanak2..tq

paisehkde@yahoo.com

Reply
avatar
Nolyn joy
AUTHOR
21.8.14 delete

untuk 3 hari 2 malam
tarikh: 30.8.14 - 1.9.14
6dewase
1 warga emas
email quotation joyjet_artlistik@yahoo.com

Reply
avatar
21.8.14 delete

wasalam tuan/puan.. december musim monsun bos.. cmne? nk aktiviti tak brape molek

Reply
avatar
21.8.14 delete

date tu dah full bos.. tp sy emailkan juga ya detail

call/sms/telegram: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
isabelle
AUTHOR
26.8.14 delete

salam..nak tanya detail harga pakej untuk 150 orang utk bln 9 ni..tq

bao_long2511@yahoo.com

Reply
avatar
27.8.14 delete

Salam saya nak tau harga untk pakej 3h2m untk 6-10 org
moshani90@gmail.com

Reply
avatar
28.8.14 delete

Salam cik/puan. boleh hubungi saya?

what'apps: 0192941683 wan
saya email cik/puan

Reply
avatar
28.8.14 delete

wasalam. saya sudah sent ke akaun email awak.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
28.8.14 delete

Salam.. boleh tak kalau saya nak tau the untuk raya cina nanti..

Untuk 2 org dewasa.. dan 2 org kanak2


EMAIL : kumtumbunga90@gmail.com

Reply
avatar
28.8.14 delete

wasalam Ck/Puan.

Selamat Malam. Maaf.. untuk harga 2015 belum ada lagi. insyaAllah nanti awal tahun cik/puan blh hubungi saya. Selamat Malam ya

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
Ummu Muadz
AUTHOR
29.8.14 delete

Assalamualaikum,

Boleh PM harga pakej bulan september?

dua dewasa, seorang kanak-kanak 2 tahun
Email : nbo_3_thereturn@yahoo.com.my

Naim

Reply
avatar
29.8.14 delete

Salam.

Boleh PM harga pakej untuk 2 org dewasa.
Tarikh untuk stay 19-21 Sept 2014.

Reply
avatar
syikin des!
AUTHOR
31.8.14 delete

Boleh pm utk 2dewasa 3hari 2malam bulan september or oktober..tq

syikindes84@yahoo.com.my

Reply
avatar
31.8.14 delete

wasalam. Selamat Petang bos!
saya sudah sent ke akaun email awak.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
31.8.14 delete

wasalam. Selamat Petang bos!
saya sudah sent ke akaun email awak.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
31.8.14 delete

wasalam. Selamat Petang bos! email bos tak lampir
sila whatapps saya di no 0192941683

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
AdzHar
AUTHOR
2.9.14 delete This comment has been removed by the author.
avatar
Putri Mahazir
AUTHOR
3.9.14 delete

Salam. Boleh pm harga package untuk lebih kurang 10 orang untuk bulan oktober ni. Tq. putrimahazir@gmail.com

Reply
avatar
3.9.14 delete

Salam. Boleh pm harga package untuk 5 orang... bulan 9 or 10 ni.
Thanks.
email : smurfs107@gmail.com

Reply
avatar
NUR FARIZA
AUTHOR
4.9.14 delete

Pm sy harge 3 hri 2 mlm.. bln 10.2 org satu bilik.. tq.. nfarizaaziz@gmail.com

Reply
avatar
4.9.14 delete

wasalam. Selamat Pagi bos!
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.9.14 delete

wasalam. Selamat Pagi bos!
saya sudah sent ke akaun email awak.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
4.9.14 delete

wasalam. Selamat Pagi bos!
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
SeNnDoh
AUTHOR
5.9.14 delete

hi, tolong quote saya harga da boom 3 hari 2 malam percutian di p.tioman
5 peserta dewasa, (famili)
check in 19/9/2014
check out 21/9/2014
email: senndoh@gmail.com
jika ada bg sekali itenari

Reply
avatar
5.9.14 delete

wasalam. Selamat petang bos!
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
faramyra
AUTHOR
6.9.14 delete

hi. pm untuk the best price (saya student lagi hehehe) 3hari 2malam untuk 2 orng. satu bilik awal oktober ini. thankyou!
fara_myra10@yahoo.com

Reply
avatar
6.9.14 delete

salam...bole sent saye pakej 3d2n....utk 10 orang....hujung bln 1/2015 available x? wafin92@gmail.com

Reply
avatar
Kafsyah Samat
AUTHOR
7.9.14 delete

Salam boleh emil sy pakej 3 hari 2 mlm di pulau tioman utk 2 org tk?... ni emil sy kafsyah.samat@gmail.com t.q

Reply
avatar
8.9.14 delete

Assalamualaikum..boleh hantarkan contract rate utk semua pakej yang ada di Pulau Tioman? Terima kasih :) mytravel360degrees@gmail.com

Reply
avatar
8.9.14 delete

Hi. Selamat malam bos!
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
8.9.14 delete

Hi. Selamat malam bos!
saya sudah sent ke akaun email bos untuk harga 2014. 2015 kena tunggu awal tahun k :)

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
8.9.14 delete

wasalam. Selamat malam bos! ya ada
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
BeeTalk: tioman123
wechat: abgm980

Reply
avatar
8.9.14 delete

waalaikumussalam. maaf bos.. saya tidak ambil agent ..

Reply
avatar
9.9.14 delete

PM Pakej percutian untuk 4 orang (muhdredowan@gmail.com)

Reply
avatar
muazbajrai
AUTHOR
10.9.14 delete

salam.. tolong email kat sye muazbok@gmail.com pakej 3d2n harga utk 6-7 org, bulan sept & okto..
kalau ade pakej student yg murah boleh jugak :D .. thanks

Reply
avatar
10.9.14 delete

Salam boleh emel saya adlirazak_91@yahoo.com untuk pakej pelajar 8-10 org..tq

Reply
avatar
12.9.14 delete

wasalam. Selamat pagi bos!
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
wechat: abgm980

Reply
avatar
12.9.14 delete

wasalam. Selamat pagi bos!
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
wechat: abgm980

Reply
avatar
12.9.14 delete

wasalam. Selamat pagi bos!
saya sudah sent ke akaun email bos.

call/sms/telegram/what'apps: wan 019.294.1683
wechat: abgm980

Reply
avatar
16.9.14 delete

boleh email pakej tuk 5-6 org for trip to tioman on 23-25 oktober.
fazbarry@ymail.com

Reply
avatar
syafiq bahari
AUTHOR
16.9.14 delete

Boleh emel sy pakej utk 14 orang (pelajar dewasa), 17-19 Oktober ni? thank syafiqevan@gmail.com

Reply
avatar
nurulhi
AUTHOR
16.9.14 delete

Assalamualaikum. Blh email nurulhi0909@gmail.com. Nak tahu harga pakej untuk famili dlm 6-10 org 3hari 2mlm dlm bln oktober ni.

Reply
avatar
17.9.14 delete

salam,boleh email pakej student 2h1m dalam 15 orang?apa pakej yg disediakan?hidayahsahudi_199224@yahoo.com

Reply
avatar
18.9.14 delete

email pakej group 3H2M fullboard
nurfatihahchemat_19@yahoo.com

Reply
avatar
«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 604   Newer›   Newest»